Gratis fles cava!
Strandhotel Duinheuvel
image

Gratis fles cava!

Gratis fles cava bij directe online boekingen!

Onze
website
Andere
boekingssites
Fles Cava
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Activiteiten in Domburg

Welkom bij Strandhotel Duinheuvel. Gezien ons hotel zich dichtbij het strand bevindt, is het ideaal voor een zon, zee, strand vakantie, maar Domburg heeft nog veel meer in petto voor u! Wij hebben een aantal suggesties voor u op een rijtje gezet.

Marie Tak van Poortvliet

Het Marie Tak van Poortvliet museum, vernoemd naar de kunstverzamelaarster Marie Tak van Poortvliet, bevindt zich op 5 minuten lopen van het hotel. Het museum opende in 1994 zijn deuren op de huidige locatie, nadat in 1921 het kunstzaaltje tegenover het Badpaviljoen was vergaan. Het museum heeft prachtige en uiteenlopende tentoonstellingen, zo wordt in 2021 een foto tentoonstelling van Domburg verwacht. Wilt u meer informatie over de tentoonstellingen, openingstijden en tickets, neem dan een kijkje op de website van het Marie Tak van Poortvliet museum.

Marie Tak van Poortvliet museum

Zwemparadijs de Parel

Heeft u tijdens uw verblijf bij Strandhotel Duinheuvel even voldoende strand gezien, maar wilt u wel graag zwemmen? Ga dan naar Zwemparadijs de Parel, hét vrijetijdscentrum van Domburg. De Parel is voorzien van zowel een binnen- als buitenbad, glijbanen, borrelbanken en een speelweide, perfect voor een dagje met het hele gezin. Wilt u liever even tot rust komen? Geniet dan van het saunalandschap en de saunabar. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Zwemparadijs de Parel 

Stadhuis van Domburg

Het oude Stadhuis is een monumentaal pand, gelegen aan de Markt in Domburg. In 1567 is het huidige pand gebouwd, hiermee is het pand het op een na oudste gebouw van Domburg. Sinds 1966 is het voormalige stadhuis een officieel Rijksmonument. U kunt het stadhuis bezoeken, tegenwoordig wordt het gebruikt als winkelpand.

Het oude Stadhuis van Domburg ligt op ongeveer 250 meter van Strandhotel Duinheuvel.

Fietsen

Wenst u iets actiever bezig te zijn tijdens uw verblijf in Domburg? Ga dan lekker een stukje fietsen! De goede fietspaden maken fietsen in de omgeving een prachtige belevenis. Zo kunt u heerlijk door de bossen of de duinen fietsen, maar ook kunt u genieten van de bloeiende velden of de pittoreske dorpjes in de buurt.

 
Wilt u meer informatie over activiteiten in de buurt van Strandhotel Duinheuvel? Neem dan gerust contact met ons op via +31(0)118 58 1100 of loop even langs bij de receptie!