Gratis fles cava!
Strandhotel Duinheuvel
image

Gratis fles cava!

Gratis fles cava bij directe online boekingen!

Onze
website
Andere
boekingssites
Fles Cava
Beste prijsgarantie
Gratis WiFi
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Wij zijn geopend!

Wij zijn geopend!

Wij bieden als voorheen al onze gasten de mogelijkheid te ontbijten. Wij mogen in onze ontbijtzaal een beperkt aantal gasten tegelijk ontvangen. Het ontbijt zal dan ook in shifts plaatsvinden. Iedere shift duurt 45 minuten. Een gedeelte van het ontbijt assortiment wordt in buffetvorm gepresenteerd, al het andere wordt per tafel vers bereid in de keuken en vervolgens aan tafel uitgeserveerd. Wij vragen u het ontbijt (indien gewenst) bij aankomst gelijk te reserveren voor de gehele verblijfsduur.

De restaurants en cafés zijn gesloten, maar zijn wel geopend voor ‘take away’ en bezorging. Bij (bijna) alle restaurants in Domburg kunt u ook terecht voor afhaal en/ of bezorging. Onze ontbijtzaal en de binnenplaats zijn speciaal ingericht, zodat u hier van uw maaltijd kunt genieten. U kunt ook kijken op de website van Zeelandeet, www.zeelandeet.nl, hier vindt u een grote keus aan restaurants uit de regio die ook tot in het hotel bezorgen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd terecht bij onze receptionist.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en kijken er naar uit u als gasten in ons hotel te mogen begroeten!

Welkom bij Strandhotel Duinheuvel!

Het bijzondere Strandhotel Duinheuvel is een uiterst comfortabel drie sterren hotel met een eigenzinnig karakter. Onze gasten komen graag terug vanwege ons heerlijke ontbijt, goede service en uitstekende locatie.

De ligging van dit driesterrenhotel is ronduit perfect, 50 meter van het schoonste strand van Nederland met de meeste zonuren. Het centrum van Domburg met uitstekende restaurants, winkels en gezellige terrasjes ligt op 150 meter afstand.

Het gunstig gelegen hotel in Domburg heeft een zeer charmant buitenterras waar u heerlijk kunt genieten van zonnig weer. U kunt ook genieten van gratis privéparkeren, maar er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Kamers
Appartementen
Contact
Kunstenaarskolonie Domburg